top of page
Bild26.jpg
Företagskunder

Varumärken i vårt lager och butik

Ett urval från vårt sortiment med bilder från välkända märken.

Efter starten 2004 växte vi snabbt till ett stabilt och högkvalitativt grossistföretag inom asiatiska livsmedel. Med gedigen kunskap och arbete har vi lyckats nå fram till det breda sortiment som vi nu har.  Självklart jobbar vi efter HACCP-principerna liksom våra leverantörer för att hålla hög kvalitet och standard på våra produkter!  


Vi arbetar hela tiden framåt och vill utveckla sortimentet med fler goda och intressanta smaker och produkter.


Vi finns i Arlandastad, 10 min från Arlanda. Vi har egen distribution i Stockholmsområdet, Mälardalen.  Vi har också turer till Uppsala-Gävle och söderut mot Jönköping.


För övriga delar av landet och Norden samarbetar vi med andra distributörer och når våra kunder inom 1-3 dagar. Snabba och säkra leveranser innebär trygghet och lönsamhet för dig som kund.

Tveka inte att kontakta oss om du ska starta en butik eller restaurang, i stor eller liten skala. Vi kan träffas för ett helt förutsättningslöst möte. Om du inte har möjlighet att komma till oss, så ber vi dig att registrera dig på vår web-shop och skicka in en förfrågan där så kommer du att få en offert på de varor du är intresserad av.


 Vi kommer att göra vårt bästa för att du ska vara en nöjd kund!

Webbshop för företag

Vårt IP Livsmedel certifikat omfattar import, lagring, distribution och försäljning av förpackade varor.

Vi vill informera alla våra företagskunder om att vi har en webbshop också där man kan beställa varor dygnet runt. Adressen till den webbshoppen är www.thaifongshop.com där man första gången får klicka på "Registrera dig som kund" och sedan är det bara att fylla i sina uppgifter.  För mer information om vår webbshop, klicka på knappen nedan för introduktion...

 

Certifikat
bottom of page